Gershwin en Ravel met philharmonie zuidnederland

August 9, 2022
De lekkerste zaal van Nederland bestaat 30 jaar dus dat wordt gevierd met een mooi concert. Kijk voor info en kaarten op de website van Muziekgebouw Eindhoven.
 

NS8 op het Grachtenfestival Amsterdam

August 9, 2022
We spelen de 9de symfonie van Antonin Dvorak en September van Sarah Neutkens, kijk voor meer info en kaarten op de website van het Grachtenfestival
 

Hartverwarmend: De Buurtband door Fort van de Verbeelding

August 31, 2021
Muziek schept een band. En nergens zoveel verwarmende verbinding als wanneer het Fort van de Verbeelding mensen samenbrengt, met en zonder muzikale achtergrond, alle mogelijke achtergronden, wat een feest! Kijk hier voor een mooie registratie van Stand by me in Overvecht. Met medewerking van blazers van Fanfare van het Vuur
 

Een Nieuwe Wereld door het Nederlands Saxofoon Octet

August 31, 2021
Bevreemdend tijdsgewricht, het nieuwe normaal, een nieuwe wereld... NS8 speelt de 9de Symfonie van Antonin Dvorák in een bewerking van David Cristobal Litago, geeft je een heel andere kijk op de zaak.
De première vond plaats geheel in stijl tijdens een live stream op het Festival Uitgast op 28 augustus. Ook nog te horen op 3 oktober in Amsterdam en 19 december in Winkel. Kijk voor nieuwe data en meer info op de website van het Octet.
 

Canto in Flow door Nederlands Saxofoon Octet op verschillende festivals dit seizoen!

March 11, 2019
 

cd opname Canto Ostinato met Nederlands Saxofoon Octet

March 11, 2019
 

Concert met Artexquartet 24 maart 2019

March 11, 2019
 

Orchestre Infernal

February 23, 2017
Weer Spaghetti van Menetti!
Wijze lessen in deze vrolijke kindervoorstelling voor groep 3 en 4: gevarieerd eten en vooral niet te veel en bewegen natuurlijk! Kijk maar wat er in het stadje Spriet gebeurde toen de Sprieten zich te buiten gingen aan de heerlijke spaghetti van meneer Menetti..
20 en 21 maart 2017 in Theater De Lievekamp in Oss
6 keer volle zaal!
Meer info: spaghettivanmenetti.nl
 

Nederlands Saxofoonoctet

September 28, 2016
Pfoeh, kinderen opvoeden is een tijdrovende bezigheid, zeker als ze op hun derde al beginnen met puberen.... Geen tijd voor regelmatige updates dus, maar deze wil ik toch even kwijt:
Nieuw stuk van helaas pas overleden componist Bernard van Beurden voor Saxofoonoctet en Koor, ism het Galakoor Amsterdam.
21, 22 october en 12 november 2016
En ook Requiem van Faure op deze avonden!
Meer info: website van Octet
 

Orchestre Infernal

February 4, 2016
Spaghetti van Menetti
muziektheater voor groep 3 en 4 van basisonderwijs
4 en 5 april 2016
5 besloten voorstellingen in Muzelinq in Oss
 
 

Make a free website with Yola